Radionice IO1, IO2, IO3

Na 09.12.2020. godine u emisiji namijenjenoj civilnom sektoru regionalne TV Star gostovao je izvršni direktor NVO KHAM Delchevo. Emisija je imala priliku dati opći pregled položaja Roma s fokusom na socijalno uključivanje i društvenu aktivaciju, predstavljajući programe razvijene u okviru projekta Nova šansa za nas:

 

Prezentacija projekta
Dana 30. studenog na jednom od redovitih sastanaka s djelatnicima prezentiran je dosadašnji rad u okviru projekta Nova šansa za nas, razgovaralo se o daljnjim aktivnostima, odnosno planu pripreme nadolazećih programa.
25. listopada Gostovali smo na drugom programu Makedonskog radija, posebno smo razgovarali o projektu Nova šansa za nas i drugim obrazovnim projektima u okviru Erasmus Plusa ▶ МРТ Македонско Радио 1 – Радио Скопје во живо — Предавател Северна Македонија
8. rujna održan je redoviti koordinatni sastanak uz fizičku prisutnost u Delčevu, gdje smo razgovarali o nadolazećim treninzima za polaznike i izradili plan njihovog uključivanja u razdoblju od 20. do 23. rujna.

Dana 31.08.2021 vo Stip. održali smo koordinacijski sastanak s našim partnerima s Otvorenog građanskog sveučilišta Vancho Prke Stip, u sklopu projekta Nova šansa za nas NEC for US  podržan kroz Erasmus plus EU program. Na sastanku su razmotreni rezultati provedenih aktivnosti, razgovarano o nacrtu programa društvene aktivacije i njegovoj finalizaciji te o predstojećem pilotiranju istih.

Dana 10. lipnja 2021. godine oformljena je fokus grupa s ciljem identificiranja izazova zajednice i nedostataka postojećih obrazovnih programa koji će biti uključeni u izradu programa društvene aktivacije.

Na 28.05 2021, Projekt NOVA šansa za nas predstavljen je tijekom posjeta i radnog sastanka s ministricom rada i socijalne politike Jagodom Shahpaskom i načelnikom Općine Delčevo Goranom Trajkovski.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.